Τρόποι Πληρωμής

Για να εξυπηρετήσει όλους εκείνους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το online κατάστημά μας η GreenBlueSavours παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

 

1. Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Τράπεζα.
Η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Τράπεζας.

 

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού :

 

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN:GR

 

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και ως αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας σας. Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό της στο greenbluesavours@gmail.com

 

Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης και θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας. Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

 

3. Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2,00 ευρώ.

 

GreenBlueSavours παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου. Τα τιμολόγια κόβονται με την προϋπόθεση ότι παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες : Επωνυμία, Α.Φ.Μ , ΔΟΥ και Δραστηριότητα.

  • Εγγραφή
Έχετε χάσει τον κωδικό σας? Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας. Θα λάβετε ένα email με μια διεύθυνση για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.
Δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν.