Όροι Χρήσης

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας παρέχονται υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Η ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από την Green Blue Savours με αδειοδοτημένες δραστηριότητες.

 

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης του παρόντος ιστότοπου είναι o Σάββας Χατζηδημητρίου. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Νίκης 37, Έδεσσα, T.K. 58200,  Πέλλα,  Ελλάδα.

 

Εισαγωγή – Γενικά

 

Στο παρόν σημείο θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους όρους λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος greenbluesavours.com. Για ερωτήσεις, απορίες, ή διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στην διεύθυνση Λεωφόρος Νίκης 37, Έδεσσα, 58200,  Πέλλα,  Ελλάδα και στα τηλέφωνα +3023810 25708, +306977493411.

 

Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του κάθε χρήστη – επισκέπτη και για το λόγο αυτό, οι χρήστες καλούνται, προτού κάνουν χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου, να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος greenbluesavours.com. οι οποίοι δεσμεύουν όλους τους επισκέπτες και χρήστες του. Εάν κάποιος χρήστης – επισκέπτης επιλέξει να εγγραφεί ως μέλος του παρόντος διαδικτυακού τόπου, θεωρείται αυτομάτως πως έχει αποδεχθεί τους παρόντες όρους χρήσης του.

 

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται όπως και να συνάπτουν συναλλαγές. Σε περίπτωση επίσκεψης ή και χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου από ανήλικα άτομα, το greenbluesavours.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη δεδομένου ότι δεν έχει την δυνατότητα να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών – επισκεπτών.

 

Το greenbluesavours.com προσπαθεί να συντηρεί και να εξασφαλίζει την διαθεσιμότητα του διαδικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες αυτές, η διαθεσιμότητα του παρόντος διαδικτυακού τόπου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τεχνικός εξοπλισμός των χρηστών, ο αριθμός των χρηστών που προσπαθούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον παρόντα διαδικτυακό τόπο ή με το διαδίκτυο κλπ. Το greenbluesavours.com έχει το δικαίωμα να συντηρεί τον διαδικτυακό τόπο, ακόμα και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας του. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των επί του παρόντος όρων χρήσης του από τους χρήστες – επισκέπτες. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης που διέπουν τον παρόντα διαδικτυακό τόπο, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος. Οι χρήστες – επισκέπτες του παρόντος διαδικτυακού τόπου αποδέχονται την αδυναμία του greenbluesavours.com να ελέγξει το σύνολο του περιεχομένου του και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. To greenbluesavours.com δεν εγγυάται ότι η χρήση από χρήστες – επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου, πληροφοριών, στοιχείων ή υλικών που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενό του, δεν προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

 

Διαφημιστικά Μηνύματα

 

Tο greenbluesavours.com δίνει στους χρήστες του ιστότοπου του την δυνατότητα να πληροφορούνται για τα νέα προϊόντα του και τυχόν προσφορές κτλ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή μέσω τηλεφώνου ενώ δίνεται οποιαδήποτε στιγμή στους χρήστες να επιλέξουν την διακοπή της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

 

Διαθεσιμότητα

 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι διαθέσιμα, σας ενημερώνουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης και επιθυμείτε η παραγγελία να παραμείνει ενεργή θα πρέπει να μας ενημερώσετε με e-mail ή τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν, η παραγγελία ακυρώνεται.

 

Προϊόντα / τιμές

 

Tο greenbluesavours.com μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, καθώς και τις τιμές τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που αναγράφεται στην παραγγελία του, άσχετα εάν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε ΦΠΑ. Ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση μεταξύ των χαρακτηριστικών που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες των προϊόντων, όπως χρώμα και υφή, και των πραγματικών χαρακτηριστικών των προϊόντων.

 

Tο greenbluesavours.com μπορεί να πωλεί προϊόντα σε ειδικές τιμές, η ημερομηνία λήξης των οποίων να είναι συντομότερη από την συνήθη αναγραφόμενη στα προϊόντα που πωλούνται στο παρόν, γεγονός το οποίο θα τίθεται πάντα σε γνώση των χρηστών – επισκεπτών κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας τους.

 

Ακύρωση της παραγγελίας

 

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή μεσω email, εντός 24 ωρών με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων.

 

Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης βλ. παρακάτω) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. Σε κάποιες περιπτώσεις παραγγελιών, ενδέχεται να ζητηθεί  προκαταβολή.

 

Ανωτέρα Βία

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό το greenbluesavours.com να σας παραδώσει τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου όπως ορίζεται κατωτέρω, θα σας ενημερώσουμε είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το greenbluesavours.com δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λόγο και αιτία εξ’ αιτίας γεγονότων ανωτέρας βίας.

 

Πολιτική Aλλαγών – Επιστροφών

 

Λόγοι επιστροφής προϊόντος είναι οι ακόλουθοι:

 

1. Δικό μας λάθος

 

2. Κατεστραμμένο προϊόν

 

3. Ελαττωματικό προϊόν

 

4. Προϊόν με ημερομηνία λήξεως που έχει ήδη παρέλθει κατά την παράδοση του προϊόντος

 

5. Προϊόν διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε ο πελάτης.

 

6. Επιθυμία του πελάτη να επιστρέψει και να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο

 

 

 •  Στην περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους μας, σας επιστρέφουμε μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

 

 • Εάν παραλάβετε την παραγγελία σας και στο εσωτερικό του υπάρχει κάποιο προϊόν που έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά του, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411 είτε με e-mail στο greenbluesavours@gmail.com. ώστε να φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του. Στην περίπτωση αυτή, η παραλαβή της κατεστραμμένης συσκευασίας είναι απαραίτητη. Οι χρεώσεις για την αποστολή του νέου προϊόντος και την παραλαβή του κατεστραμμένου δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος (π.χ. χαλασμένη αντλία κ.λ.π) θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής για την αντικατάσταση αυτού, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411 είτε με e-mail στο greenbluesavours@gmail.com. Στην περίπτωση αυτή, η παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητη. Οι χρεώσεις για την αποστολή του νέου προϊόντος και την παραλαβή του ελαττωματικού δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 • Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411 είτε με e-mail στο greenbluesavours@gmail.com. Στην περίπτωση αυτή, η παραλαβή του ληγμένου προϊόντος είναι απαραίτητη. Οι χρεώσεις για την αποστολή του νέου προϊόντος και την παραλαβή του ληγμένου προϊόντος δεν επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του ληγμένου προϊόντος, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.

 

 • Όταν ένα προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη ή έχει καταργηθεί ή αντικατασταθεί από ένα άλλο και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά και θα σας ενημερώσουμε για την όποια αλλαγή πρέπει να γίνει προκειμένου να λάβετε το σωστό και κατάλληλο για εσάς προϊόν. Στην περίπτωση όμως που δεν έχει προηγηθεί καμία επικοινωνία και εσείς παραλάβετε προϊόν διαφορετικό από αυτό που έχετε παραγγείλει, και το προϊόν αυτό δεν αποτελεί αντίστοιχο και ανάλογο αυτού που είχατε παραγγείλει, τότε θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411, είτε με e-mail στο greenbluesavours@gmail.com για την άμεση αντικατάστασή του. Στην περίπτωση αυτή, η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος είναι απαραίτητη. Οι χρεώσεις για την αποστολή του νέου προϊόντος και την παραλαβή του λανθασμένου δεν επιβαρύνουν τον πελάτη. Το λανθασμένο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, να μην έχει αποσφραγιστεί (εάν ήταν σφραγισμένο), να μην έχει ανοιχτεί, να μην έχει φθορές, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από οποιοδήποτε έντυπο ή οδηγίες υπήρχαν στην αρχική συσκευασία του.

 

 • Στην περίπτωση επιθυμίας του πελάτη να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο, όλα τα κόστη αποστολής και/ή αντικαταβολής θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε πρέπει να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, να μην έχει αποσφραγιστεί (εάν ήταν σφραγισμένο), να μην έχει ανοιχτεί, να μην έχει φθορές, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από ο,τιδήποτε υπήρχε στην αρχική συσκευασία του.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

 

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.

 

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής ενώ σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

 

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το greenbluesavours.com έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

 

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με greenbluesavours.com και στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411. Μεμονωμένες αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου. Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Λεωφόρος Νίκης 37, Έδεσσα, T.K. 58200,  Πέλλα,  Ελλάδα.

 

Δικαίωμα Yπαναχώρησης

 

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς οποιαδήποτε αιτιολογία. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένα τρίτο πρόσωπο, πλην του μεταφορέα, και υποδειχθέν από εσάς απέκτησε την κατοχή των προϊόντων.

 

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε την επιχείρηση με την επωνυμία Σάββας Χατζηδημητρίου, που εδρεύει στην Λεωφόρο Νίκης 37, Έδεσσα, T.K. 58200,  Πέλλα,  Ελλάδα, (email: greenbluesavours@gmail.com) για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε να επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της επιστροφής να κανονιστούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, θα πρέπει να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης. Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση δηλαδή η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο) πώλησης. Προϋπόθεση της υπαναχώρησης είναι και να έχουν τηρηθεί από εσάς οι συνθήκες διατήρησης των προϊόντων όπως ορίζεται στην συσκευασία τους.

 

To greenbluesavours.com συνιστά να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας – την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

 

Δεδομένου ότι ανάμεσα στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται και προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή που λήγουν σύντομα, ή που είναι ευπαθή και άρα ευαίσθητα προϊόντα σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα αυτά εξαιρούνται ρητώς εκ του νόμου από το δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης. Σχετικά με το ποια είναι τα προϊόντα αυτά θα ενημερωθείτε κατόπιν επικοινωνίας με την greenbluesavours.com.

 

Επισημαίνουμε ότι τα κριτήρια για το καθορισμό των εξαιρούμενων από τη δυνατότητα άσκησης υπαναχώρησης προϊόντων ορίζονται με βάση το νόμο όπως για παράδειγμα η εύθραυστη φύση των προϊόντων, η ευκολία αλλοίωσής τους ή η σύντομη ημερομηνία λήξης τους και έχουν καθοριστεί βάσει της συνήθους πρακτικής και βάσει των δηλώσεων και σχετικών οδηγιών συντήρησης και διατήρησης των παρασκευαστών, όπως αυτές εμφανίζονται επί των αναγραφόμενων ενδείξεων στις ετικέτες των προϊόντων.

 

Συνέπειες της Υπαναχώρησης

 

Εάν υπαναχωρήσετε από την σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο εφόσον εσείς προτείνετε διαφορετικό μέσο επιστροφής των χρημάτων σας (από αυτό που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή) οπότε και θα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα χρησιμοποίησης από το greenbluesavours.com του διαφορετικού αυτού μέσου, τα οποία (έξοδα) θα αφαιρούνται από το προς επιστροφή ποσό.

 

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά. Οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσετε στο φυσικό μας κατάστημα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένα τρίτο πρόσωπο, πλην του μεταφορέα, και υποδειχθέν από εσάς απέκτησε την κατοχή των προϊόντων.

 

Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Η δαπάνη επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει εσάς ενώ φέρετε και ευθύνη για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών που θα προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών. Ο αναγκαίος χειρισμός διενεργείται υποχρεωτικά με τρόπο με τον οποίο θα σας επιτρεπόταν σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα.

 

Για την επιστροφή προϊόντων και χρημάτων:

 

α) Eπιστρέφετε τα προϊόντα τηρώντας την κάτωθι διαδικασία :

 

Αποστέλλετε το προϊόν στην έδρα της Επιχείρησης στην Λεωφόρο Νίκης 37, Έδεσσα, T.K. 58200,  Πέλλα, Ελλάδα.

 

Αφού συσκευάσετε το προϊόν με τα υλικά συσκευασίας του, εσωκλείστε : α) το παραστατικό πώλησης (τιμολόγιο – απόδειξη), β) ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα και γ) το έντυπο υπόδειγμα υπαναχώρησης που περιλαμβάνεται στους παρόντες όρους χρήσης, ή οποιαδήποτε δήλωση υπαναχώρησης προσιδιάζει σε αυτό. Για την αποστολή του προϊόντος προτείνεται η χρησιμοποίηση της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το προϊόν. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό και θα επιστρέφεται στον πελάτη ενώ όλα τα έξοδα μεταφοράς θα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

 

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο καταναλωτή, το greenbluesavours.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας (αρθρ. 281 ΑΚ). Σε αυτήν την περίπτωση ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα τυχόν έξοδα εξαιτίας της καταχρηστικής άσκησης των δικαιωμάτων του.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ, μεμονωμένες αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτου προσφοράς δεν γίνονται δεκτές και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και απορίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής του προϊόντος σε εμάς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα +3023810 25708 και +306977493411.

 

β) Επιστροφή χρημάτων:

 

Ειδικά για τις περιπτώσεις της πληρωμής από εσάς με αντικαταβολή στην κατοικία σας, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, η επιστροφή των χρημάτων σας, σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα γίνεται, κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας χωρίς δική σας επιβάρυνση.

 

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Ο παρών διαδικτυακός τόπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία στο greenbluesavours.com και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια του greenbluesavours.com ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Ο,τιδήποτε μεταφέρεται, αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω του παρόντος ιστότοπου, συνιστά ιδιοκτησία του greenbluesavours.com. Δεν απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση, υπογραφή συμβάσεως ή απαγορευτικής ρήτρας προκειμένου να αποκτηθεί η πνευματική ιδιοκτησία. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική ή/και ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του διαδικτυακού τόπου και του περιεχομένου του. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων που εμφανίζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών και φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη γι’ αυτά και η έκθεσή τους στον παρόντα διαδικτυακό τόπο δεν θεωρείται μεταβίβαση ή παραχώρησης ρητής ή σιωπηρής άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Προσωπικά Δεδομένα – (GDPR)

 

Ο σεβασμός των Προσωπικών Σας Δεδομένων αποτελεί για εμάς πέρα από νομική και ηθική μας υποχρέωση. Για τον λόγο αυτό ακολουθούμε αυστηρά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών, τηρώντας απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από το greenbluesavours.com γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο 4624/2019 (ΦΕΚ 137/Α/29-8-2019) που εκδόθηκε με σκοπό την συμμόρφωση της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ) – GDPR (GENERAL DATA PROTECTION REGULATION), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, συλλέγονται και διατηρούνται για τον απαραιτήτως αναγκαίο χρόνο και για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς ενώ τυγχάνουν σύννομης και θεμιτής επεξεργασίας με διαφανή τρόπο σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά κατάλληλα, συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση. To greenbluesavours.com διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους πελάτες του με ενημερωτικά e-mails. Ο χρήστης μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα ενημερωτικών e-mails με ένα click στον σχετικό σύνδεσμο που περιλαμβάνεται σε κάθε ενημερωτικό e-mail.
Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων δικαιούται να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής από το greenbluesavours.com ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού. Για να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης που του παρέχει ο ν. 2472/1997 ο φορέας το προσωπικών δεδομένων πρέπει να ζητήσει εγγράφως από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας να προβεί σε συγκεκριμένη ενέργεια, όπως σε διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων, σε προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, σε δέσμευσή τους, σε μη διαβίβασή τους, ή σε διαγραφή τους. Σε περίπτωση που ο χρήστης – επισκέπτης γνωστοποιεί αυτοβούλως τα προσωπικά του δεδομένα μέσω του παρόντος ιστότοπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης – επισκέπτης αποδέχεται ότι το greenbluesavours.com δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιου είδους γνωστοποιήσεις αλλά και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από τρίτα πρόσωπα. Το greenbluesavours.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων. Κάθε χρήστης – επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών του δεδομένων και που γνωστοποιεί στο greenbluesavours.com. Το greenbluesavours.com είναι αντίθετο στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική του είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.

 

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

 

Νόμιμοι Σκοποί

 

Με την παρούσα πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, που τηρούνται από το greenbluesavours.com για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών – επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικειοθελώς, για τους εξής νόμιμους σκοπούς:

 

 • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες – επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).

 

 • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών – επισκεπτών.

 

 • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες – επισκέπτες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του greenbluesavours.com και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.

 

 • για την ενημέρωση των χρηστών – επισκεπτών για τα νέα προϊόντα του greenbluesavours.com μετά από συγκατάθεσή τους.

 

 • για την ενημέρωση των χρηστών – επισκεπτών για προσφορές του greenbluesavours.com καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.

 

 • για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων του greenbluesavours.com από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών – επισκεπτών.

 

 • για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες – επισκέπτες, μετά από συγκατάθεσή τους.

 

 • για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του greenbluesavours.com

 

Το greenbluesavours.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει την παρούσα Πολιτική, όποτε κρίνει αυτό αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την ανάρτηση αυτών στον ιστότοπο του www. greenbluesavours.com.

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

 

To greenbluesavours.com έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την διασφάλιση της τήρησης της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καθώς για την επίτευξη του κατάλληλου επιπέδου ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών – επισκεπτών – πελατών ή και τρίτων, των οποίων τα δεδομένα επεξεργάζεται. Το greenbluesavours.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα και μόνο για τους νόμιμους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρονται παραπάνω.

 

Ορισμοί

 

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν οι ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) :

 

 •  ως «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»), το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

 

 • ως «επεξεργασία» νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

 • ως «υπεύθυνος επεξεργασίας» νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους.

 

Cookies

 

O παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies με σκοπό το greenbluesavours.com να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης – επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

 

Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταφέρονται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του χρήστη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του χρήστη ενός διαδικτυακού τόπου. Η χρησιμότητα των cookies έγκειται στην τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών όπως αυτές που προσφέρονται από το greenbluesavours.com όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς διαδικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη–επισκέπτη στον δικτυακό τόπο που επιθυμεί.

 

Τα cookies δεν βλάπτουν αλλά και ούτε εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη – επισκέπτη του διαδικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser), ώστε να διαγράψει τα ήδη αποθηκευμένα στον σκληρό του δίσκο cookies και ακόμη να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτόματα όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί.

 

Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή και ακόμη αδύνατη την χρήση ορισμένων υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, αφού τα cookies καθιστούν ευκολότερη την πλοήγηση του χρήστη στον διαδικτυακό τόπο αποθηκεύοντας ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες όπως αυτές που αφορούν στην κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ.

 

 

Tα Δικαιώματά σας ως προς τα Προσωπικά Δεδομένα

 

Αναφορικά με την προστασία των Προσωπικών Σας Δεδομένων, έχετε τα εξής δικαιώματα :

 

 • «Δικαίωμα πρόσβασης», δηλαδή το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας και να αποκτάτε αντίγραφα αυτών.

 

 • «Δικαίωμα διόρθωσης», δηλαδή το δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση ανακριβειών και λαθών στα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας.

 

 • «Δικαίωμα διαγραφής», δηλαδή το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν ή να πάψουν να χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στα αρχεία μας, υπό την επιφύλαξη των ειδικότερων περιορισμών που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

 

 • «Δικαίωμα περιορισμού», δηλαδή το δικαιώμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό.

 

 • «Δικαίωμα φορητότητας», δηλαδή το δικαίωμα να ζητήσετε από το greenbluesavours.com την απευθείας διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στον οργανισμό που θα της υποδείξετε, εφόσον αυτά είναι τεχνικά δομημένα, σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία.

 

 • «Δικαίωμα εναντίωσης – αντίταξης», στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη των νομικών αξιώσεων του greenbluesavours.com

 

Το greenbluesavours.com θα απαντήσει εγγράφως σε εσάς εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του αιτούντος.

 

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων από Τρίτους

 

Το greenbluesavours.com δεν κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε μη σχετιζόμενα τρίτα πρόσωπα χωρίς την συγκατάθεσή σας. Στο σύνηθες πλαίσιο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, εντάσσεται η κοινοποίηση από εμάς ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων σε εταιρείες που προσλαμβάνουμε προκειμένου να διεκπεραιώσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για λογαριασμό μας. (όπως για την εταιρεία ταχυμεταφορών – courier που συνεργαζόμαστε για να την παράδοση των προϊόντων μας). Σε κάθε περίπτωση που μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κάποιον τρίτο, δεν τον εξουσιοδοτούμε να διατηρεί, αποκαλύπτει ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας πέραν του σκοπού των υπηρεσιών που ζητήσαμε να μας παρέχει. Τέλος, ενδέχεται να υποχρεωθούμε νομικά να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν δικαστικής εντολής, κλήτευσης, εντάλματος, νόμου ή Κανονισμού.

 

Χρόνος Τήρησης των Προσωπικών Δεδομένων

 

Το greenbluesavours.com δεν διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται. Σε oρισμένες περιπτώσεις, τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να τηρούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα προκειμένου να είναι διαθέσιμα εφόσον και όταν προκύπτουν ερωτήσεις ή διενέξεις. Οι περίοδοι τήρησης των προσωπικών δεδομένων καθορίζονται βάσει του είδους των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και του σκοπού για τον οποίο συλλέγονται, λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην εκάστοτε περίπτωση και την ανάγκη καταστροφής παλαιών δεδομένων που δεν χρησιμοποιούνται πλέον, το συντομότερο δυνατό. Σε περίπτωση εμπορικής σχέσης μεταξύ του χρήστη και του greenbluesavours.com εύλογος χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε έτη από την ολοκλήρωση της πώλησης (φορολογικοί λόγοι – νομοθεσία). Θα συνεχίσουμε να μεταχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτές τις αρχές δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων για όσο διάστημα βρίσκονται στην κατοχή μας.

 

Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων

 

Αν θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραβιάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dpa.gr

 

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα

 

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600

 

Fax: +30 210 6475628

 

E-mail: contact@dpa.gr

 

 

Ισχύον δίκαιο

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του greenbluesavours.com διέπονται και προστατεύονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, Π.Δ.131/2003) και από το Νόμο περί προστασίας του Καταναλωτή (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει σχετικά με τις συμβάσεις εξ᾽αποστάσεως, όπως αυτός συμπληρώθηκε – τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013 (ΦΕΚ Β’ 2144/30-08-2013). Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος ιστότοπου ή που αφορά στους παρόντες Όρους Χρήσης υπόκειται αποκλειστικά στην καθ᾽ ύλην αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 

Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών

 

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ που ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπετα και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης των καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλαδή είναι φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας) και αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με αγορά που πραγματοποίησε από τον ιστότοπό μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ μέσω της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/ odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

Περιορισμένη Άδεια

 

Το greenbluesavours.com υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτόν στοιχείων της. Η άδεια αυτή δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό.

 

 

 

 

 • Εγγραφή
Έχετε χάσει τον κωδικό σας? Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας. Θα λάβετε ένα email με μια διεύθυνση για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.
Δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν.