Σχετικά

Ο Σάββας Χατζηδημητρίου είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από την ιδέα, τη δημιουργία και τη διαχείριση της GreenBlue savours. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στη Σκωτία. Νωρίς συνειδητοποίησε την αγάπη του για τα τρόφιμα και τις αυθεντικές γεύσεις, αλλά και τη δημιουργικότητα που σχετίζεται με την παραγωγή τους, την προώθηση και την ανάδειξη τους, ειδικά όταν αυτά γίνονται με στόχο το καλό του τόπου και την οικονομία της χώρας.

 

Για αυτό και ίδρυσε την ατομική επιχείρησή GreenBlue savours στη γενέτειρά του, την Έδεσσα, το 2012 και ασχολείται με πάθος και αφοσίωση στην παραγωγή παραδοσιακών, αλλά και πιο σύγχρονων αυθεντικών υπερτροφών, όπως το ελληνικό ελαιόλαδο και η ελληνική αρώνια.

 

Στόχος του επιχειρηματικά να τα αναδείξει με μια σύγχρονη και διατροφικά σωστή πρακτική με τρόπο να αφήσουν το δικό τους προϊόντικό αποτύπωμα στην αγορά, με το μικρότερο όμως περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

  • Εγγραφή
Έχετε χάσει τον κωδικό σας? Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή το email σας. Θα λάβετε ένα email με μια διεύθυνση για να δημιουργήσετε νέο κωδικό.
Δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με κανέναν.